Digitalna preobrazba podjetja MINITEC d. o. o.

Naziv operacije: Digitalna preobrazba podjetja MINITEC d. o. o.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na javnem razpisu »P4D 2019 -2023 -Spodbude za digitalno transformacijo MSP«. Projekt znaša 107.246 EUR od tega znašajo lastna sredstva 42.899 EUR in nepovratna spodbuda 64.347 EUR.

Glavni namen/cilj operacije: predmet digitalne preobrazbe podjetja je celotna informacijska struktura podjetja, tako na mehkih področjih, kot tudi na investicijah v boljšo opremo za digitalni prenos in obdelavo podatkov.

Cilji operacije so: uspešna izvedba digitalne prenove poslovanja podjetja, izboljšanje digitalnih kompetenc zaposlenih, povečanje dodane vrednosti na zaposlenega, možnost dolgoročnega in kontinuiranega razvoja obstoječih storitev in izdelkov podjetja, povečanje zadovoljstva zaposlenih v podjetju.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji je na voljo na spletni strani www.eu-skladi.si.
Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022

  • naziv sejma : BIAM & ZAVARIVANJE
  • obdobje trajanja sejma: 14.10. – 17.10.2020
  • kraj in država sejma : Zagreb, Hrvaška

»Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022«

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji je na voljo na spletni strani www.eu-skladi.si.

© MiniTec d.o.o. | Vse pravice pridržane