+386 (0)59 071 390
prodaja@minitec.si
info@minitec.si

Konfigurator delovnega mesta

Konfigurator delovnega mesta
28.09.2023

Delovne postaje MiniTec se uporabljajo v vedno več podjetjih in organizacijah. Področja uporabe so zelo različna in segajo od montaže, manipulacije, testiranja ali pakiranja do klasičnega pisarniškega okolja. To raznolikost omogoča prilagodljiv sistem delovnih postaj, ki temelji na modularnem sistemu profilov MiniTec, ki zagotavlja obsežno paleto dodatne opreme. Naj gre za nastavitev višine, razsvetljavo, plošče za držanje orodja, osnovne omare ali druge dodatne dele - možnosti za individualno oblikovanje so praktično neomejene.

Toda kako lahko kot stranka pridete do "svoje" delovne postaje?

Za ta namen je na spletni strani MiniTec na voljo velika izbira okvirjev miz in posameznih sestavnih delov, ki jih lahko filtrirate po kategorijah. Kljub temu je tu potrebna določena mera strokovnega znanja in izkušenj, če želite sestaviti kompleksno delovno postajo. Da bi to pot poenostavili svojim strankam, je MiniTec zdaj na spletni strani uvedel nov konfigurator.

S konfiguratorjem boste korak za korakom vodeni skozi postopek oblikovanja svoje delovne postaje. Za uporabo konfiguratorja ne potrebujete posebnega znanja o izdelkih MiniTec, saj se lahko v celoti osredotočite na svoje potrebe.

Od določitve osnovnega okvirja (dimenzije, nastavitev višine, portal, ESD zmožnost...) se postopek nadaljuje na mizne plošče, osnovne omare, razsvetljave, odlagalne konzole, držala za monitor in plošče za držanje orodja. Vsaka izbira je neposredno vidna v predogledu - seveda v 3D in z možnostjo vrtenja konstrukcije po želji. Položaj številnih dodatnih delov lahko poljubno premikate, dokler niste zadovoljni.

                                 >>>>>>>>>>>>>>>> ZAŽENI KONFIGURATOR <<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali! Pišite nam na prodaja@minitec.si ali pa nas pokličite na +386 (0)59 071 390.

 

 

Vse novice
© MiniTec d.o.o. | Vse pravice pridržane