+386 (0)59 071 390
prodaja@minitec.si
info@minitec.si

Ponosni korak naprej

Ponosni korak naprej
07.12.2023

Z veseljem sporočamo, da smo dosegli izjemno prelomnico v našem poslovanju – prejeli smo prestižen certifikat kakovosti ISO 9001! Ta dosežek odraža našo zavezanost najvišjim standardom v poslovnem svetu ter predstavlja priznanje za naše nenehno trdo delo, posvečenost odličnosti in predanost strankam.

Certifikat ISO 9001 potrjuje, da smo vzpostavili sistem vodenja kakovosti, ki izpolnjuje mednarodno priznane standarde. To pomeni, da smo se zavezali k učinkovitemu upravljanju procesov, stalnemu izboljševanju in zadovoljevanju potreb in pričakovanj naših strank.

Za nas je to več kot le list papirja; je potrditev našega stalnega prizadevanja za kakovost in odgovornost do naših strank. Certifikat ISO 9001 je tudi odsev truda naše ekipe, ki je zavzeto delala, da bi ta cilj postala resničnost.

Veselimo se prihodnosti, kjer bomo s ponosom nadaljevali s stalnim izboljševanjem in zagotavljanjem, da naše stranke prejemajo le najboljše. Hvala naši ekipi, ki je naredila ta dosežek mogoč, ter vsem našim strankam in partnerjem za zaupanje.

S tem certifikatom bomo še bolj osredotočeni na strankam in zagotovili, da naše storitve ali izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Hvala vsem, ki ste bili del te pomembne prelomnice. Skupaj gradimo prihodnost z visokimi standardi in kakovostjo!

Za več informacij in poglobljeno razumevanje, kako ta certifikat koristi našim strankam, vas vabimo, da nas kontaktirate ali obiščete našo spletno stran. Skupaj gradimo našo zgodbo kakovosti!

 

Ekipa MInitec

Vse novice
© MiniTec d.o.o. | Vse pravice pridržane