O PODJETJU

Podjetje MiniTec d.o.o. je bilo ustanovljeno oktobra 2007 s podporo globalnega podjetja MiniTec GmbH iz Nemčije. Prevzeli smo prodajni program, ki ga tržimo na področju držav bivše Jugoslavije. Poleg prodaje, podpore in svetovanja smo razširili delovanje na področje strojegradnje. Tako z lastnim načrtovanjem, strojno obdelavo, montažo ter programiranjem logičnih krmilnikov obvladujemo tudi ta segment.

MiniTec d.o.o., Teharska cesta 41, 3000 Celje

Prodajni program obsega profilno tehniko, delovna mesta, transporterje, paletne linije, namenske stroje in naprave, zaščite in outsourcing oz. posredovanje del strojne obdelave. Imamo kar zahteva moderna strojegradnja.

Kvaliteten in velik prodajni program se hitro uveljavlja v vseh panogah industrije s pomočjo lastnih programskih paketov MiniTec CADmenu, MiniTec iCAD in MiniTec iCAD Assembler, s katerim v minimalnem času skonstruirate in naročite MiniTec elemente ter celovite rešitve. Programa vam podarimo!

Dolgoročni cilj je postati prepoznaven in spoštovan s strani naših strank, partnerjev in konkurence kot dober, pošten in inovativen poslovni partner.Zavedamo se pomembnosti inovativnosti in stalnih izboljšav našega dela in prodajno-proizvodnega programa. Gradimo dolgoročna partnerstva in stremimo k izboljšavam.

Naziv MiniTec , proizvodnja strojev in trgovina z elementi za avtomatizacij proizvodnje, d.o.o.
Skrajšani naziv MiniTec d.o.o.
Naslov Teharska cesta 41
Poštna št. in kraj 3000 Celje
Telefon +386 (0)59 071 390
Web www.minitec.si
E-mail
Ustanovitveni kapital 7.500,00 EUR
Matična št. 2335506
ID za DDV: SI15822265
Transakcijski račun 0311-61000486610
SWIFT SKBASI2X
© MiniTec d.o.o. | Vse pravice pridržane