ZAŠČITNE PREGRADE COVID-19

Zaščita vaših zaposlenih pred okužbo s COVID-19 je glavna prednostna naloga. Zato smo v MiniTecu razvili zaščitno pregrado, sestavljeno iz aluminijastih profilov in polikarbonatnega stekla.

Z zaščitno pregrado vam v MiniTecu ponujamo hitro in učinkovito rešitev. Zaščitna pregrada je preprosto postavljena med sogovornike in tako znatno zmanjša neposredno pot prenosa virusa.

Stik med sogovorniki še vedno ostaja, pregrada pa jim daje občutek varnosti. Istočasno zaščitne pregrade popestrijo prostor in seveda delujejo kot lepotni dodatek v pisarnah.


 

Zaščitne pregrade so prilagojene delovnemu in prodajnemu okolju. Pri ravni izvedbi je možnost postavitve brez vijačenja. V skrbi za zdravje vaših zaposlenih in vaših strank smo pripravili celovite rešitve:

  • zaščitne pregrade (poljubne dimenzije)
  • stojala za dezinfekcijo rok

 

Zaščitne pregrade poljubnih oblik so namenjene za blagajne, prodajne pulte, sprejemna mesta, razmejitev delovnih mest, ipd. Zaščitne pregrade lahko imajo poljubno izrezana okenca za komunikacijo, izdajo blaga, POS terminalov, ...


 

Stojala za dezinfekcijska sredstva so namenjena strankam, da lažje dostopajo in si razkužijo roke. Lahko jih postavitve pri vhodu in izhodu v sam objekt, ali pa jih postavite v trgovino, v poslovne prostore, v trgovske centre, pred blagajne, v banke, lekarne, pošte,… Tako dozirnik kot pladenj lahko nastavite na želeno višino. Nosilec za razkužilo se lahko tudi pritrdi na vsako posamezno zaščitno pregrado.

© MiniTec d.o.o. | Vse pravice pridržane